Planter i hjemmet

Planter og andet grønt i hjemmet

7 utraditionelle og specielle potter og krukker

Specielle og flotte krukker, potter og blomsterstandere

Velkommen til vores spændende rejse ind i verden af havekunst og de mest utraditionelle og specielle potter og krukker, der vil forvandle din have eller indendørs planteoplevelse. Hvis du er en haveentusiast eller blot elsker at bringe liv og farve ind i dit hjem, så er du kommet til det rette sted. I dette indlæg vil vi udforske 10 unikke og iøjnefaldende potter og krukker, der går langt ud over det sædvanlige.

Mens klassiske lerpotter og plastikbeholdere måske har deres plads i haven, vil vi her introducere dig til en verden af kreativitet og innovation inden for plantekrukker. Disse særlige udvalgte potter og krukker er ikke kun praktiske til at dyrke sunde planter, men de tjener også som smukke kunstværker i sig selv. Så lad os dykke ned i denne inspirerende liste af potter og krukker, der vil forvandle din have eller boligindretning til noget helt ekstraordinært.

2 Flotte urtepotter med smukt mønster og underskål

Dette flotte sæt af 2 terracotta-krukker kan købes her

Sæt med to terrakotta urtepotter med afløbssystem for at opretholde fugtniveauet i potten og fjerne eventuelt overskydende vand.

Lavet af terrakotta, et naturligt porøst materiale, som absorberer overskydende vand og opretholder det rette fugtniveau for potten.

Dette vejrbestandige sæt er modstandsdygtig over for UV-stråler, regn og ekstreme temperaturer og betingelser.

Den leveres med separate terrakotta underskåle, som du kan placere nedenunder for at fange overskydende vand fra potten ved vanding.

De 2 potter har et rigtig flot mønster, der passer ind mange forskellige steder. 

Urtepotterne kommer desuden med en smart underskål, der gør det nemmere at passe godt på dine planter.

Sæt af 2 specielle blomsterstandere i guld og sort jern

Køb de 2 blomsterstandere her

Disse to Fletcher blomsterstandere kommer fra HSM Collection. Blomsterstanderne er lavet i guld farvet og sort jern. Blomsterstandere til grønne planter og blomster, der kan bruges ved siden af hinanden og hver for sig, og som passer godt til dig, der kan lide den luksuriøse stil i indretningen.
 
Her får du nogle blomsterstandere, der vil pryde i hjemmet. Brug blomsterstanderne i stuen, i køkken alrummet eller et andet sted i boligen. Mulighederne er mange.

Lille selvvandende potte. Perfekt til krydderurterne i vindueskarmen

Flot selvvandende potte til vindueskarmen! Perfekt til basillikum og andre krydderurter i køkkenet

Du kan evt læse dette indlæg, hvis du ønsker at vide mere om selvvandende potter og krukker

Friske krydderurter i vindueskarmen, uden konstant at skulle vande dem! Urtepotten med selvvandingssystem sørger for, at planten får præcis så meget vand, som den har brug for.

Vandbeholderen på 500 ml kan give tilstrækkelig vanding i op til en uge. Vandstandsindikatoren signalerer, når der er behov for genopfyldning.

Friske krydderurter i vindueskarmen, uden konstant at skulle vande dem! Urtepotten med selvvandingssystem sørger for, at planten får præcis så meget vand, som den har brug for.

Dette sikres af en slidstærk nylonvæge, som transporterer vandet jævnt fra vandbeholderen til planten. Du skal blot vikle vægen om en plastikstang og stikke den ind i pottejorden gennem perforeringen i bunden af ​​potten.

2 simple men flotte blomsterstandere i gråt stål

Sæt af 2 flotte og specielle blomsterstandere i gråt stål : Køb dem her

Her præsenterer vi de skønneste Pavia blomsterstandere fra House Nordic, du kan tænke dig. De to blomsterstandere har forskellige størrelser, og de er lavet i gråt stål med stilfulde ben. Her får du nogle blomsterstandere, der passer godt til dig, der kan lide det stilrene design i indretningen.

Placer blomsterstanderne i stuen, i køkken alrummet eller et andet sted i boligen. De vil pryde og hygge uanset i hvilket rum, du anvender dem.

Større selvvandende terracotta-krukke, som både kan stå inde og ude!

selvandingssystem terrakotta-krukke planter indendørs og udendørs

Flot terracotta-krukke med selvvandings-system. Køb den her!

Du kan evt læse dette indlæg, hvis du ønsker at vide mere om selvvandende potter og krukker

Du ser her på den flotte Luigina urtepotte, der har en diameter på 27 cm og en højde på 26 cm.

Terracotta urtepotte med dræning og selvvandingssystem der bevarer vand og fugt til din plantes behov og lader eventuelt overskydende vand løbe væk.

Lavet af terrakotta, et naturligt porøst materiale, som absorberer overskydende vand og opretholder det rette fugtniveau for planten.

Du kan kombinere denne urtepotte med resten af Luigina samlingen, fremstillet af det samme materiale med samme dræning og selvstændige vandingsanlæg.

En urtepotte, der er egnet til indendørs og udendørs brug takket være design og de materialer, der anvendes, hvilket vil bringe ethvert rum helt op til dato.

Denne urtepotte er perfekt til dig, der ikke har tid til at passe dine planter. Luigina urtepotten har nemlig et selvvandingssystem!

Urtepotten er lavet i natur terrakotta, der er et mineralbaseret materiale, og den er lavet i et enkelt design, der passer ind mange forskellige steder.

3 simple og rå cement-krukker. Perfekt til et industrielt design

3 Smukke billige cement-krukker

Sæt med 3 Low krukker fra Laforma, der er lavet i brun cement. Velegnet til at dekorere med både i de indendørs og udendørs rum.

Hvid minimalistisk potteskjuler. Flot simpelt design

Simpel minimalistisk potteskjuler : Kan købes her!

Aiguablava urtepotteskjuleren fra Laforma, med minimalistiske påvirkninger og enkle linjer, tilføjer personlighed til stemningen i dine rum….

Urtepotten er lavet af hvid cement og er modstandsdygtig over for elementerne, så du kan nyde den både indenfor og udenfor dit hjem.

Tak fordi du læste med. Jeg håber du blev inspireret af forslagene, og nu er klar til at pynte dit hjem med grønne planter. Hvis du ønsker nogle hårdføre planter, har vi samlet en hel masse forskellige sukkulenter, med billeder, så du kan blive endnu mere inspireret

Hvad er forskellen mellem potter og krukker? Læs mere om netop det her i vores seneste indlæg!

Se lignende indlæg med samme mærke:

Måske kan du også lide?

Sukkulenter pleje planter 101 guide indendørs pasning

Sukkulenter: indendørs pasning

Sukkulenter indendørs pasning: Sukkulenter er populære stueplanter, der charmerer med deres unikke udseende og lethed i pleje. Disse planteperler kommer i forskellige former og farver,

Læs mere
Sukkulent Pasning sundhed vanding jordtype plante sukkulenter

Jord til Sukkulenter

Valg af den bedste jord til sukkulenter Sukkulenter jord: Hvad er den bedste jord til sukkulenter? Sukkulenter er populære stueplanter, der er kendetegnet ved deres

Læs mere
Søgefelt
Favoriter
Udforsk