Planter i hjemmet

Planter og andet grønt i hjemmet

Denne side er Fantastisk, eller noget...

Hej.
Jeg startede med at lave siden her, mest af alt fordi jeg kedede mig, og så en mulighed for at tjene blot en lille skilling eller to. Medvidere vil det heller ikke gøre noget at kunne referere til siden her på mit CV. Det er egentlig de største grunde. Plus at jeg kan bruge siden her, og de andre sider jeg har til at referere til hinanden, og på den måde forbedre min position i søgeresultaterne.

Jeg prøver at financiere siden via Partnerads, som selv beskriver sig således:

“Vi benytter reklamer fra affiliate netværket Partner-ads på vores website. For at vi kan få betaling for de reklamer vi benytter sker der en registrering når du klikker på en reklame/et reklamelink. Partner-ads lægger en cookie og registrerer IP-adresse m.m. for at kunne spore at et salg/et lead kommer fra os. Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål. Vi har givet Partner-ads lov til registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.”

Jeg håber du kan bruge det du finder på siden her. De links der linker til produkter indeholder en lille cookie, som gør at jeg tjene en lille kommision for at henvise et salg. Denne kommision har ikke en indflydelse på din endelige pris, det er blot en del af den avance som virksomheden ellers ville have haft helt for sig selv.

Kontakt mig gerne ved hjælp af kontaktformularen